Anna yritysilmeesi ja brändisi näkyä!

Useat tuotteemme voi suunnitella organisaatiosi graafisen ilmeen mukaisiksi. Tarvittaessa teemme suunnittelun puolestasi joko olemassa olevien graafisten ohjeiden mukaisesti tai suunnittelemme sinulle ilmeen, joka puhuttelee asiakkaitasi ja lisää myyntiäsi.
Kun tilaat useita tuotteita samalla ilmeellä ja viestillä, maksat suunnittelusta kertaalleen. Eri tuotekokoja tilatessasi maksat vain käsittelykulun. Perussuunnittelun hinta on 95 €, kun sinulla on esim. valmis logo ja olemassa olevat fontti- ja värimääritykset. Tällaiseen perussuunnitteluun sisältyy: 1 vedos- ja korjauskierros (seuraavat 45 €/kierros). Tarkempi hinta määräytyy suunnittelun laajuuden mukaan. Hintoihin lisätään alv 24%.
Ota yhteyttä soittamalla puh. 010 2290940, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ilmetys.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kysy tarjousta!

Tuotteet on mahdollista ostaa myös ilman suunnittelua, jolloin painovalmis aineisto tulee toimittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)ilmetys.fi. Toimitusaika painetuille tuotteille on yleensä 1–5 työpäivää. Toimitusaika voi olla pidempi riippuen varastotilanteesta ja toimitusmäärästä.

Vahvistamme aina tilauksesi ja vastaamme kyselyihisi mahdollisimman nopeasti.